<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3107766089092194907\x26blogName\x3dMADAME\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://fxrinxxx.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://fxrinxxx.blogspot.com/\x26vt\x3d-7666343641664457329', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Saturday, 23 March 2013
Come on @ 17:51

Weh biarkan lah kalau aku dah tak jealous lagi ke apa ke. Biar lah. Ek eleh. Poyo je semua. Aku tak jealous ok. Faham tak aku ni tak jeles. Faham? Hahahaha apa lah masalah kawan-kawan aku ni. Tak habis2 tanya "Fyna betul ke kau tak jeles lagi?" "Asal tak jealous?" Its simply because i dont love him anymore okay hahahaha no no. Im kidding. Sayang ke tak sayang ke, tu rahsia gue. Hehehehe haih geram aku dgn kawan2 aku ni. Nak dilempang......sayang. Haih uols kalau risau pasal i, nanti kita g mana2 kita update uols ok. Muah!


..................



Isnin ni nak start kerja dah. Tapi kenapa aku rasa macam tak sedap hati eh? I mean, dilemma. Rasa berbelah bahagi. Tak tahu nak kerja ke tak. Before ni, aku uruskan haikal. Nanti aku kerja, ibu buat sorang2? Haaaaa. Nanti ibu pergi pasar sorang2 takda orang teman. Tak sampai hati :( Haih Ya Allah. Berilah aku petunjukMu.








Le madame

Nurfarina // 19 years young // Malaysia